Top 9 Zvicër sites

Filter by country: Switzerland
 1. thumbshots for albinfo.ch

  Albinfo.ch
  Albinfo - Lajmet e Fundit - Gazeta Shqiptare - Lajme Shqip

  Albinfo. ch është platforma mediale kryesore në diasporë me lajme në shqip, gjermanisht dhe frëngjisht. Ajo publikon për çdo ditë me profesionalizëm me dhjetëra lajme ditore(lajmet e fundit) mbi aktua...
  http://albinfo.ch albinfo.ch Popularity:
 1. thumbshots for dialogplus.ch

  Dialogplus.ch
  Start - Dialogplus

  Aty defilojnë pena të shquara të gazetarisë, publicistikës dhe shkencës nga diaspora dhe trevat shqiptare. Autorë shqipteraë dhe të tjerë.
  Site topics: zvicër / qer / për
  http://dialogplus.ch dialogplus.ch Popularity:
 1. thumbshots for shkshz.ch

  Shkshz.ch
  Shoqata e Krijuesve Shqiptarë Në Zvicër

  shkshz - shoqata e krijuesëve shqiptarë në zvicër
  Site topics: zvicër / shkrimtar / shoqata
  http://shkshz.ch shkshz.ch Popularity:
 1. thumbshots for ambasada-e-kosoves.ch

  Ambasada-e-kosoves.ch
  Ambasada e Kosoves Bern | Botschaft Von Kosovo Bern | Kosovo Ambassy Bern | Ambassade du Kosovo a Berne

  Wichtige Informationen zu den Verbindungsbüros und kosularischen Zentren des Kosovo in der Schweiz - Important information about the liaison offices and consular offices of the Kosovo centers in Switz...
  Site topics: zvicër / tuaj / kontabilitet
  http://ambasada-e-kosoves.ch ambasada-e-kosoves.ch Popularity:
 1. thumbshots for cervica.ch

  Cervica.ch
  Shoqata Humanitare Cërvica

  Shoqata Humanitare Cërvica
  Site topics: zvicër / tij / edhe
  http://cervica.ch cervica.ch Popularity:
 1. thumbshots for bardhoshi.ch

  Bardhoshi.ch
  Home

  Mirësevini! SHOQATA BARDHOSHI PËLLUMBI AKROBATIK I KOSOVËS NË ZVICËR E premte, 01 Prill 2011 00: 55 | | | B A . . .
  Site topics: zvicër / në / të
  http://bardhoshi.ch bardhoshi.ch Popularity:
 1. thumbshots for lapsh.ch

  Lapsh.ch
  Ballina

  LAPSH Zvicër
  Site topics: zvicër
  http://lapsh.ch lapsh.ch Popularity:
 1. thumbshots for sharrtravel.tk

  Sharrtravel.tk
  Freenom World

  Freenom World is a fast and anonymous Public DNS resolver.
  Site topics: zvicër / gjermani / bileta
  http://sharrtravel.tk sharrtravel.tk Popularity:
 1. thumbshots for revistametafora.blogspot.com

  Revistametafora.blogspot.com
  Letërsi Shqipe

  Site topics: zvicër / kësaj / shpirti
  http://revistametafora.blogspot.com revistametafora.blogspot.com Popularity: