Top 9 Shqip Chat sites

Filter by country: Switzerland
 1. thumbshots for engjellushet.ch

  Engjellushet.ch

  Ketu mund ti gjeni te gjitha Serialet Shqip po ashtu edhe Seriale me perkthim shqip si pershembull, O Sa Mire, Me fal, Njerez te vecant, Nje tregim nga Stambolli, Diamant dhe Dashuri, Karadayi, Bidai,...
  Site topics: shqip chat / chat / alba chat
  http://engjellushet.ch engjellushet.ch Popularity:
 1. thumbshots for muzika-shqiptare.com

  Muzika-shqiptare.com
  Albanur Video Chat, Albanian Music, Dashuria Chat, Muzika Shqip, Albanian News, Chat me Kamera, Albanian Chat, Mp3, Miss Albania, Music Shqip, Miss Kosova, Radio Dashuria, Emra Shqip

  SHQIP, Muzike Shqip, ALBANIN ALBANUR, Albanian Music, Muzika Shqip, Albanian News, Albania Chat, Mp3, Miss Albania, Music Shqip, Miss Kosova, Mp3 Falas, Albanian Single, Albanian Personals, Radio Dash...
  Site topics: shqip chat / shqip / muzik shqip
  http://muzika-shqiptare.com muzika-shqiptare.com Popularity:
 1. thumbshots for radioyjet.com

  Radioyjet.com
  Home

  radioyjet. com
  Site topics: shqip chat / chat room / chat
  http://radioyjet.com radioyjet.com Popularity:
 1. thumbshots for rinia-shqiptare.com

  Rinia-shqiptare.com
  Chat Shqip

  www. rinia- shqiptare. com, Video Chat, Chat Shqip, me ze dhe Kamera, Rinia Shqiptare, kosovachat, Shqip, Tirana chat, Lajm chat, Alba, albaniachat, Kosova, Kosovo, Shqip chat, Albania chat, Biseda ch...
  Site topics: chat shqip / shqip chat / kosova chat
  http://rinia-shqiptare.com rinia-shqiptare.com Popularity:
 1. thumbshots for albalove.com.whoisbucket.com

  Albalove.com.whoisbucket.com
  Albalove.com - Alba Love - Albalove.com

  Albalove com. Containing VIDEO, Takoni, Koleg√ęt related content. Quick summary. Last update in Mon, 04 Aug 2014 18: 33: 19 +0200.
  Site topics: shqip chat / shqip / lajme
  http://albalove.com.whoisbucket.com albalove.com.whoisbucket.com Popularity:
 1. thumbshots for bisedo.shqiperia.com

  Bisedo.shqiperia.com
  #shqiperia Chat, Chati Shqiperia, Ketu Bisedojne e Krijohen Njohje Shqiptaresh

  #shqiperia eshte nje nder dhomat me te vjetra te Chatit shqiptar, e vendosur ne nje server shqiptar, albnetwork. net
  Site topics: shqip chat / chat / #shqiperia
  http://bisedo.shqiperia.com bisedo.shqiperia.com Popularity:
 1. thumbshots for shqipet.ch.siteaero.com

  Shqipet.ch.siteaero.com
  Shqipet.ch

  Quick overview stats for Shqipet. ch. Shqipet. ch is registered at SWITCH Domain Name Registration. The IP is 173. 192. 220. 106 and links to a server in Network. Site was created on 2011- 05- 22.
  Site topics: shqip chat / argetohu / dardania
  http://shqipet.ch.siteaero.com shqipet.ch.siteaero.com Popularity:
 1. thumbshots for chat.123albania.com

  Chat.123albania.com
  Bisedo me Shqipetar, Albanian Chat, Chat Shqipetar, Shqiperia Chat

  http://chat.123albania.com chat.123albania.com Popularity:
 1. thumbshots for chat.knaqu.org

  Chat.knaqu.org
  Default Web Site Page

  AlbaChat, Chat me Kamer, albachat zvicer, AlbaChat Gjermani, Dardania Chat, Argetohu Chat, Chat Shqip, Shqiperia Chat, video chat, Kosova Chat, Diaspora Chat, Chat Shqip, Zemra Chat, Albanian Chat, Al...
  Site topics: shqip chat / chat / chat room
  http://chat.knaqu.org chat.knaqu.org Popularity: