Top 20 Lajme Nga Kosova sites

Filter by country: Albania
 1. thumbshots for gazetaexpress.com

  Gazetaexpress.com
  Lajmi i Fundit - Gazetaexpress

  GazetaExpress ju sjell lajmet e fundit në kohë reale nga politika, sporti, bota e VIP- ave, shëndetësia etj.
  Site topics: lajme nga kosova / kosova / nga
  http://gazetaexpress.com gazetaexpress.com Popularity:
 1. thumbshots for noa.al

  Noa.al
  Noa Lajme - Agjencia Kombëtare e Lajmeve

  NOA - Agjencia Kombëtare e Lajmeve - E vetmja 24 orë, minutë pas minute, lajme nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe pjesa tjetër e botës
  http://noa.al noa.al Popularity:
 1. thumbshots for fishmedia.info

  Fishmedia.info
  Fishmedia

  FishMedia sjell tek ju lajmet e fundit shqip në kohë reale nga politika, sporti, bota e VIP- ave, shëndetësia etj.
  Site topics: lajme nga kosova / shumë / parë
  http://fishmedia.info fishmedia.info Popularity:
 1. thumbshots for qiriu.net

  Qiriu.net
  Qiriu Media

  Qiriu. net është një media online me eksperiencë 1 vjeçare nën këtë logo. Me muaj të mbyllur me mbi 1 milion klikime, me një shtrirje përtej kufinjve shqiptar si dhe qëllimin me planin e qartë sëbashk...
  Site topics: qesh / plas / kurt
  http://qiriu.net qiriu.net Popularity:
 1. thumbshots for standard.al

  Standard.al
  Gazeta Standard Online | Behu Pjese e Lajmit te Fundit

  Gazeta Standard, Web Faqe Shqiptare ne Internet, Muzike Te Reja, Lajme nga Kosova, Shqiperia, MP3 Falas, Top Albume Muzikore Shqip, Kenge Falas Shqip, Lajmet Shqip, Information on Albania, includes Al...
  Site topics: lajme nga kosova / nga / music shqip
  http://standard.al standard.al Popularity:
 1. thumbshots for zeri-popullit.com

  Zeri-popullit.com

  Gazeta Zeri i Popullit, Web Faqe Shqiptare ne Internet, Muzike Te Reja, Lajme nga Kosova, Shqiperia, MP3 Falas, Top Albume Muzikore Shqip, Kenge Falas Shqip, Lajmet Shqip, Information on Albania, incl...
  Site topics: lajme nga kosova / nga / kryesore
  http://zeri-popullit.com zeri-popullit.com Popularity:
 1. thumbshots for albalove.ch

  Albalove.ch
  Lajme Nga Maqedonia, Kosova, Shqiperia, Bota Dhe Sporti. Lajme Shqip, Lajmet Shqip

  Lajme nga Maqedonia, Kosova, Shqiperia, Bota dhe Sporti Rifreskim çdo 20 minuta, me të rejat dhe më të fundit. Lajme Shqip, Lajmet Shqip Një ndër portalet më të vizituar.
  http://albalove.ch albalove.ch Popularity:
 1. thumbshots for ilirida.net

  Ilirida.net
  Shpejtë Dhe Drejtë

  shpejtë dhe drejtë
  http://ilirida.net ilirida.net Popularity:
 1. thumbshots for nerashti.com

  Nerashti.com
  Kryefaqja | Nerashti.com

  Me afer vendlindjes. .
  http://nerashti.com nerashti.com Popularity:
 1. thumbshots for lajme-shqip.com

  Lajme-shqip.com
  Lajme Shqip

  Find Cash Advance, Debt Consolidation and more at Lajme- Shqip. com. Get the best of Insurance or Free Credit Report, browse our section on Cell Phones or learn about Life Insurance. Lajme- Shqip. com...
  Site topics: dhe
  http://lajme-shqip.com lajme-shqip.com Popularity:
 1. thumbshots for zhurnalplus.com

  Zhurnalplus.com
  Zhurnal Ads

  Zhurnal | Agjenci e lajmeve
  Site topics: lajme nga / lajme / bota
  http://zhurnalplus.com zhurnalplus.com Popularity:
 1. thumbshots for diplomacia.dk

  Diplomacia.dk

  Site topics: lajme nga kosova / kosova / nga
  http://diplomacia.dk diplomacia.dk Popularity:
 1. thumbshots for ditari.com

  Ditari.com
  Agjensioni i Panvarur i Lajmeve Shqip

  Ditari. com është nji medium i ri i forumar në vitin 2011 nga nji grup studentësh të gazetarisë dhe nga disa gazetarë të pavarur.
  http://ditari.com ditari.com Popularity:
 1. thumbshots for telegrafi.al

  Telegrafi.al
  Portali Telegrafi - Gazeta Shqiptare ne Internet - Lajmet e Fundit Shqip

  Telegrafi eshte medium i pavarur informativ dhe me i vizituari ne gjuhen Shqipe. Lajme me te fundit nga Ekonomia, Sporti, Magazina, Shëndetësia, Teknologjia ne shqip.
  http://telegrafi.al telegrafi.al Popularity:
 1. thumbshots for linqet.com

  Linqet.com
  Phone Anti-loss | Linquet

  Linquet prevents the loss of your phone (Android / iPhone) & valuables (e. g. keys, bike, pets). , Our cloud based technology provides you with constant protection (anti loss, anti theft, mobile devic...
  Site topics: lajme nga kosova / lajme / dhe
  http://linqet.com linqet.com Popularity:
 1. thumbshots for prolajm.com

  Prolajm.com
  Prolajm | Lajme Shqip

  prolajm, Kualitet te larte te lajme ve dhe interaktivitet anemban botes, lajme shqip Top Lajme me Foto dhe Video nga balkani dhe shqiptareve kudo qe ndodhen. Lajme Shqip nga Kosova, Maqedonia, Shqipe...
  http://prolajm.com prolajm.com Popularity:
 1. thumbshots for prolajme.com

  Prolajme.com
  Informata Në Kohë Reale

  Faqja me kualitet te larte te lajme shqip nga Kosova , Shqiperia , Maqedonia dhe Diaspor me interaktivitet te perdoruesve anembane botes, balkan dhe shqiptareve kudo qe ndodhen. , Opinione dhe shkrime...
  http://prolajme.com prolajme.com Popularity:
 1. thumbshots for kosovaplus.com

  Kosovaplus.com
  Lajmi i Fundit Last News

  [feature_slider display="category" category="1" count="12" caption="on" caption_length="80" nav="thumbs" animation="crossfade" easing="easeInOutCubic". . .
  Site topics: lajme nga kosova / ekonomi
  http://kosovaplus.com kosovaplus.com Popularity:
 1. thumbshots for tvlajm.com

  Tvlajm.com
  Blog Just Another Blog!

  Shiko tv lajme shqip nga Kosova, Shqiperia, Maqedonia dhe mbare bota, ndjek lajmet me te reja nga te gjitha portalet shqiptare
  http://tvlajm.com tvlajm.com Popularity:
 1. thumbshots for shekulli.com.al

  Shekulli.com.al
  You Are Being Redirected

  Informacion, analiza, foto, video; në faqen e gazetës SHEKULLI do të informoheni në kohë reale për zhvillimet më të fundit nga vendi, rajoni dhe bota.
  http://shekulli.com.al shekulli.com.al Popularity: